Jaa Facebookissa

Petzl Leopard FlexLockFil jääraudat hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseen

Petzl Leopard FlexLockFil jääraudat Hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseen Petzl Leopard FlexLockFil jääraudat Hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseen Petzl Leopard FlexLockFil jääraudat Hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseen Petzl Leopard FlexLockFil jääraudat Hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseen Petzl Leopard FlexLockFil jääraudat Hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseen
Petzl Leopard FlexLockFil jääraudat Hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseen

Hinta: 161,90 € (166,90 €)

Määräalennukset:
KplHintaYhteensä
2150,21 €300,42 €Osta

Toimitusaika: 1-2 viikkoa.

Jäärauta jonka LeverLock Fil -järjestelmä mahdollistaa käytön vuoristokengissä, joissa on jääraudoille tarkoitetut hahlot edessä ja takana. Erittäin kevyt alumiininen jäärauta pakkautuu hyvin pieneen tilaan ja on optimoitu jäälle, lumelle ja jäätikkölle.
 
Loistava tuote jäätikkövaelluksille, randonnee,- ja skimountaineering -lajeihin.  
 
Etu,- ja takakappaleen kiinnityksessä käytetään CORD-TEC Dyneemaa, joka on säädettävissä kengän koon mukaan ja tarvittaessa korvattavissa helposti uudella varaosalla (Tuotekoodi: T01A COR).  
 
Paino: 330g  
Koot: One size (36-46)
Piikkien määrä: 10 kpl  
Järjestelmä: Leverlock Fil
 
Varoitus: Alumiinijääraudat ovat kevyemmät, eivätkä yhtä lujarakenteiset kuin teräsjääraudat. Alumiinipiikit voivat rikkoutua tai kulua nopesti kivisessä ympäristössä, ja niiden pito jäällä voi olla huonompi kuin teräspiikkien. Valitsethan aina käyttötarkoitukseesi ja tarpeisiisi soveltuvat jääraudat.