Jaa Facebookissa

Petzl Leopard FlexLock jääraudat hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseen

Petzl Leopard FlexLock jääraudat hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseen Petzl Leopard FlexLock jääraudat hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseenPetzl Leopard FlexLock jääraudat hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseenPetzl Leopard FlexLock jääraudat hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseenPetzl Leopard FlexLock jääraudat hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseen
Petzl Leopard FlexLock jääraudat hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseen

Hinta: 161,90 € (166,90 €)

Määräalennukset:
KplHintaYhteensä
2150,21 €300,42 €Osta

Toimitusaika: 1-2 viikkoa.

Jäärauta jonka FlexLock -järjestelmä mahdollistaa käytön monenlaisissa kengissä (Vaellus,- lähestymis,- ja vuoristokenkä). Erittäin kevyt ja kompakti täysalumiininen jäärauta pakkautuu hyvin pieneen tilaan.
 
Loistava tuote, jäätikkövaelluksille, randonnee,- ja skimountaineering -lajeihin.
 
Etu,- ja takakappaleen kiinnityksessä käytetään CORD-TEC Dyneemaa, joka on säädettävissä kengän koon mukaan ja tarvittaessa korvattavissa helposti uudella varaosalla (Tuotekoodi: T01A COR).
 
Paino: 360g
Piikkien määrä: 10 kpl
Järjestelmä: FlexLock
 
Varoitus: Alumiinijääraudat ovat kevyemmät, eivätkä yhtä lujarakenteiset kuin teräsjääraudat. Alumiinipiikit voivat rikkoutua tai kulua nopesti kivisessä ympäristössä, ja niiden pito jäällä voi olla huonompi kuin teräspiikkien. Valitsethan aina käyttötarkoitukseesi ja tarpeisiisi soveltuvat jääraudat.