Jaa Facebookissa

Petzl Irvis LeverLockUniversel jääraudat hiihtovaellukseen ja jäätikölle

Petzl Irvis LeverLockUniversel jääraudat Hiihtovaellukseen ja jäätiköllePetzl Irvis LeverLockUniversel jääraudat Hiihtovaellukseen ja jäätiköllePetzl Irvis LeverLockUniversel jääraudat Hiihtovaellukseen ja jäätiköllePetzl Irvis LeverLockUniversel jääraudat Hiihtovaellukseen ja jäätikölle
Petzl Irvis LeverLockUniversel jääraudat Hiihtovaellukseen ja jäätikölle

Hinta: 146,90 € (151,90 €)

Määräalennukset:
KplHintaYhteensä
2136,71 €273,42 €Osta

Toimitusaika: 1-2 viikkoa.

10 piikkiset kevyet Dual-point jääraudat hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseen. Erittäin kulutuskestävä malli. Kaikki säädöt pituudensäätöä myöten onnistuvat vaivattomasti ilman työkaluja. Uudenlaiset kaksoismateriaalista valmistetut tehokkaat antisnow lumentartuntalevyt sisältyvät toimitukseen. Uusi Petzl jäärautakonsepti: Kun haluat vaihtaa jäärautojen käyttötarkoitusta, riittää kun vaihdat näihin rautoihin uudet Sarken tai Vasak etukappaleet, jolloin raudat muuttuvat esim. klassiseen vuorikiipeilyyn tai tekniseen vuorikiipeilyyn sopiviksi ilman tarvetta hankkia kokonaan uusia jäärautoja.
 
LeverLock Universel side: Takaside suunniteltu yhteensopivaksi kaikkien kenkien kanssa, joiden kannassa on sideuloke. Kaksi erilaista etusidettä: Fil kärkirauta kengille joissa on sideuloke, ja pehmeä Fil Flex kärkikiinnitys kengille joissa ei ole sideuloketta.
 
Painot per pari: 730 g (Fil kärkiraudalla), 765 g (Fil Flex kärkikiinnityksellä). CE EN893, UIAA. Maksimi elinikä rajoittamaton. Materiaali. ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Valmistusmaa Ranska.
 
Lisävarusteet ja varaosat:
Fakir kuljetuspussi (V01)
Barrette välikappale 36-46 kengille (T03A BA)
Flex joustava välikappale (T03A BS)
Antisnow levyt (T03A AS)
Sarken etukappaleet (T10A AV)
Vasak etukappaleet (T05A AV)
Irvis etukappaleet (T03A AV)
Fil Flex etuside (T03A FF)