Jaa Facebookissa

Petzl Irvis Hybrid LeverLock Univers jääraudat hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseen

Petzl Irvis Hybrid LeverLock Univers Hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseen. Petzl Irvis Hybrid LeverLock Univers Hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseen.
Petzl Irvis Hybrid LeverLock Univers Hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseen.

Hinta: 168,90 € (174,90 €)

Määräalennukset:
KplHintaYhteensä
2157,41 €314,82 €Osta

Toimitusaika: 1-2 viikkoa.

10 piikkiset erittäin kevyet Petzl Irvis Hybrid LeverLock Univers Dual-point jääraudat hiihtovaellukseen ja jäätikkövaellukseen. Hybrid mallissa on teräksinen etukappale ja alumiininen takakappale tarjoten erinomaisen yhdistelmän suorituskykyä, teknisyyttä, keveyttä ja pitoa. Uudenlaiset kaksoismateriaalista valmistetut tehokkaat antisnow
lumentartuntalevyt sekä kuljetuspussi
sisältyvät toimitukseen.
 
Etu,- ja takakappaleen kiinnityksessä käytetään Cord-Tec Dyneemanarua, joka on säädettävissä kengän koon mukaan ja tarvittaessa korvattavissa helposti uudella varaosalla (Tuotekoodi: T01A COR). Kaikki säädöt pituudensäätöä myöten onnistuvat vaivattomasti ilman työkaluja. Cord-Tecin ansiosta jääraudat pakkautuvat todella pieneen tilaan. 
 
LeverLock Universel side: Takaside suunniteltu yhteensopivaksi kaikkien kenkien kanssa, joiden kannassa on sideuloke. Kaksi erilaista etusidettä: Fil kärkirauta kengille joissa on sideuloke, ja pehmeä Fil Flex kärkikiinnitys kengille joissa ei ole sideuloketta.
 
Paino per pari: 505 g (Fil kärkiraudalla), 540 g
(Fil Flex kärkikiinnityksellä) sisältäen antisnowt.
Soveltuu 36-46 jalkineille. CE EN893, UIAA.
Maksimi elinikä rajoittamaton. Materiaali ja
valmistusvirhetakuu 3 vuotta.
Valmistusmaa Ranska.
 
Lisävarusteet ja varaosat:
Fakir kuljetuspussi (V01)
Antisnow levyt (T03A AS)
 
Varoitus: Alumiinijääraudat ovat kevyemmät, eivätkä yhtä lujarakenteiset kuin teräsjääraudat. Alumiinipiikit voivat rikkoutua tai kulua nopesti kivisessä ympäristössä, ja niiden pito jäällä voi olla huonompi kuin teräspiikkien. Valitsethan aina käyttötarkoitukseesi ja tarpeisiisi soveltuvat jääraudat.