Jaa Facebookissa

2018 Ozone Subzero V1 5.0-13.0 m2, kite only, from 749,00 €, pyydä tarjous!

Ozone Subzero V1 avoin patjaleija.Ozone Subzero V1 avoin patjaleija.Ozone Subzero V1 avoin patjaleija.Ozone Subzero V1 avoin patjaleija.
Ozone Subzero V1 avoin patjaleija.

Hinta: 749,00 €

Toimitusaika: Normaalisti 3-4 vuorokautta, mutta tarkistathan saatavuuden meiltä. Myös tarjouspyynnöt: myynti@outdoorpoint.com

Tuotteen kuvaus

Uutuus talvelle 2017-2018. Legendaarisen Frenzyn ja Summitin parhaat puolet samassa leijassa.

Täysin lumille suunniteltu ja hiottu leija. Tämä leija yhdistää aikaisempien Ozonen leijahiihtoleijojen Frenzyn ja Summitin parhaat puolet. Todellinen all-round leija talven rientoihin. Tällä vehkeellä onnistuu niin leppoisa freeride kuin leijaexpeditionit ja tunturiin kiipeämiset.

Leija soveltuu maukkaasti freerideen, sillä bridlenarujen rakenne luo hyvän puomituntuman ja jakaa vedon tasaisesti koko leijakankaaseen. Leija toimii hyvin puuskaisessakin tuulessa ja omaa laajan ja toimivan de-powerin.

Tunturiseikkailija voi käyttää leijaa kivasti hiihtohissinä sen nopean ja ennakoitavan kääntyvyyden ansiosta. Leijassa on myös erinomainen alaveto kevyellä tuulella. Leija on tosiaan nopea käntymään, mutta silti varsin vakaa, joten rinteiden nousu on helppoa ja vaivatonta. Turvallinen Internal Re-Ride Release System mahdollistaa leijan pakkaamisen yksin kovassakin tuulessa.

Kite Only-paketti sisältää:
  • Leija
  • Korjaussarja

Complete-paketti sisältää:
  • Leija 
  • Contact-Snow Control System (puomi ja narut)
  • Technical Mountain Backpack -reppu
  • Korjaussarja
  • Short Leash


Pinta-ala (m²)
5-13

Kite Only / Complete
Kite Only

Takuuaika
12 kkOzone Blizzard V1 - Dedicated Snowkite performance

READ MORE / LUE LISÄÄ:
Ozonekites.com