Jaa Facebookissa

Millet Alpine Expert Long -11C LEFT untuva talvimakuupussi

Millet Alpine Expert Long -11C Left untuva talvimakuupussiMillet Alpine Expert Long -11C Left untuva talvimakuupussi
Millet Alpine Expert Long -11C Left untuva talvimakuupussi

Tilapäisesti loppu

Ilmoittakaa minulle, kun tuotetta on taas varastossa

sulje

Alpine Expert Long -11C Left
1,31kg 210x75/45cm 7L Red

Neljän vuodenajan untuvapussi kylmiin olosuhteisiin. 3D-konstruktiossa, pussi kootaan kolmesta osasta, jolloin myös eristävyys paranee. Kahdensuuntaiset, V-muotoiset untuvataskut estävät eristeen liikkumisen sivusuunnassa. 90/10 ankan untuvaa. Kulutuksen kestävä ripstop-päällinen. Muotoiltu huppu. Lipalla suojattu ¾-osa sivuvetoketju. Sisätasku. Yhdistettävissä oikeankätiseen makuupussiin. Huom! lämpötila-arvot on mitattu uuden tiukemman standardin mukaan. Vesitiivis kompressiopussi. 
Koko: 210x75/45 cm 
Koko pakattuna: 7L 
Nukkujan pituus max: 180cm 
Materiaali: ulkopuoli 100% Nylon Ripstop 30D/353T, sisäpuoli 50D/300T Polyesteri 
Täyte: 90/10 ankan untuvaa (FP700) 
Paino: 1,31g 
Käyttölämpötila: Comfort -5C (Comfort Limit -11C), EXT -31C 
CE: EN13537/2012 
 
Pesuohje ja säilytysohje: Sulje vetoketju. Pese hienopesuohjelmalla 30C. Käytä vain untuvapesuaineita (Esim. Grangers Down Cleaner). Ei huuhtelu tai valkaisuaineita. Ripusta kuivumaan. Vaihtoehtoisesti rumpukuivaus max 30C. Pidä huolta, esim. heiluttamalla pussia, että untuvat jakaantuvat tasaisesti kuivauksen jälkeen.  
Pidempiaikaisessa säilytyksessä makuupussia on säilytettävä mukana tulevassa väljässä säilytyspussissa. Kompressiopussi painaa untuvat kasaan ja heikentää lämmön eristävyyttä.
Millet on ranskalainen, vuonna 1921 perustettu yritys, joka valmistaa korkealuokkaisia vaatteita ja varusteita vaativille käyttäjille. Tuotteet on suunniteltu kovaan
käyttöön, erityisesti lasketteluun ja kiipeilyyn, mutta myös muihin ulkoiluaktiviteetteihin kuten pyöräilyyn, hiihtoon, luisteluun.

Tuotekehitys alkoi alun perin repuista ja jo vuonna 1950 Millet varusti Ranskan ensimmäisen retkikunnan Annapurnalle, Himalajalle.

Nykyään Millet valmistaa vaatteita, reppuja, köysiä, kenkiä ja makuupusseja.

Millet suunnittelijat tekevät kiinteää yhteystyötä teknisten asiantuntijoiden kanssa, joihin kuuluvat mm. vuoristo-oppaat ja vapaalaskijat. Myös alppilegendat Walter Bonatti ja Reinhold Messner ovat aikanaan olleet Milletin teknisiä asiantuntijoita. Edelleen Millet on mm. Chamonix’n vuoristo-opaskoulun virallinen
yhteistyökumppani.

Millet käyttää tuotteissaan parhaita materiaaleja ja kokeilee mielellään valmistajien uusia vaihtoehtoja. Millet on Gore-tex’n yhteistyökumppani Ranskassa.