Jaa Facebookissa

MagLite Mag-Tac Crowned musta

MagLite Mag-Tac Crowned musta.MagLite Mag-Tac Crowned musta.MagLite Mag-Tac Crowned musta.MagLite Mag-Tac Crowned musta.
MagLite Mag-Tac Crowned musta.

Hinta: 129,00 €

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää

Mag-Tac Crowned musta
Lasinrikkomiskärjellä. 2xCR123

UUTUUS, TOIMITUKSET ALKANEET! 
 
Taktiseen käyttöön suunniteltu mattamusta pienikokoinen LED valaisin kaikkein vaativimmille käyttäjille. Suuri valovirta, pitkä paloaika ja rakenne joka kestää lähes mitä tahansa. Soveltuu mm. sotilaskäyttöön, poliiseille, rajavartijoille, tullille jne. Lasin rikkomiseen suunniteltu turvakärki, jonka avulla pääsee pois tiukimmastakin tilanteesta. Tukeva klipsi mahdollistaa monipuolisen kiinnittämisen liiviin, vyölle, taskuun, varustelaukkuun tms. paikkaan josta valaisin on nopeasti otettavissa käyttöön. Soveltuu myös asekiinnitykseen yleisimpiin kiinnikkeisiin ja pysyy toimintavarmana myös rekyylin aikana. 
 
Uudenlainen yhdistelmävalokeila näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle. Tehoalueen leveys säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan.  
 
Helppokäyttöinen QuickClick kantakytkin:  
1 painallus: Hetkellinen max (nappi pidetään
   pohjassa)  
2 painallusta: Jatkuva max  
3 painallusta: Strobovilkku  
 
Suorituskyky ANSI FL1 standardin mukaisesti: Valovirta 320 lumenia, valon kantama 193 m, valon voimakkuus 9267 candelaa. Paloaika max valovirralla 4h (jonka jälkeen on vielä 10% alkuperäisestä valon voimakkuudesta jäljellä). Iskunkestävä 1m, roiskevesitiivis. Lentokonealumiinia, anodisoitu sisäpuolelta ja kova-anodisoitu ulkopuolelta korroosionkeston parantamiseksi ja havaittavuuden minimoimiseksi. Pituus: 13,3cm. Halk: 26,7mm. Paino 136g paristoilla. Korkealuokkaiset 2xCR123 li-ion paristot sis. Yhteensopiva myös ladattavien CR123:n kanssa. Takuu 10 v. Huoltopalvelu Suomessa. Ei polttimonvaihtotarvetta.  
Made in USA, valmistuspaikka lukee valaisimessa. Toimitetaan kuplapakkauksessa monikielisten käyttöohjeiden kanssa.

Tuotekoodi: SG2LRA6
Mag Instrument on maailman suurin LED käsivalaisimien valmistaja. Vuonna 1955 perustetun yrityksen tuotteet valaisevat maailmaa miljoonien tyytyväisten käyttäjien toimesta. Valaisimet valmistetaan Mag Instumentin omassa kestävän kehityksen pitkää elinkaariajattelua edustavassa, huippumodernissa 70 000m2 tehtaassa USAssa, Kalifornian osavaltiossa, jossa on maailman tiukimmat ympäristönormit. Tutkimuksen mukaan Maglite valaisin on käytössä keskimäärin 29 vuotta, tuotteet on suunniteltu kestämään sukupolvelta toiselle. Uusinta teknologiaa mallistossa edustaa liikkeellä ohjattava ja liikkeen tunnistava Maglite LED XL200. 
 
Maglite valaisimille on Suomessa ilmainen takuuhuoltopalvelu. Maglite tuotteista on Suomessa hoidettu lakisääteiset tuottajavelvoitteet (PYR, SER ja RECSER) ja kaikki tuotteet ovat REACH mukaisia.