Jaa Facebookissa

Isosteel X-line termospullo 1,0L lahjapakkaus

Isosteel X-line termospullo 1,0L vihreä rikkoutumaton, lahjapakkausIsosteel X-line termospullo 1,0L vihreä rikkoutumaton, lahjapakkausIsosteel X-line termospullo 1,0L vihreä rikkoutumaton, lahjapakkausIsosteel X-line termospullo 1,0L vihreä rikkoutumaton, lahjapakkausIsosteel X-line termospullo 1,0L vihreä rikkoutumaton, lahjapakkausIsosteel X-line termospullo 1,0L vihreä rikkoutumaton, lahjapakkausIsosteel X-line termospullo 1,0L vihreä rikkoutumaton, lahjapakkaus
Isosteel X-line termospullo 1,0L vihreä rikkoutumaton, lahjapakkaus

Tilapäisesti loppu

Ilmoittakaa minulle, kun tuotetta on taas varastossa

sulje

Iskunkestävä, tilava termospullo joka on suunniteltu soveltumaan myös rajuihin olosuhteisiin ja vaativaan käyttöön. Korkealuokkainen tyhjiörakenne säilyttää juoman kuumana tai kylmänä poikkeuksellisen pitkään.  Varmatoimisen, ruuvattavan pikakierrekorkin rakenne sietää hiekkaa, mutaa ja on helppokäyttöinen. Kaksoistiiviste varmistaa tiiveyden. Irrotettava iskunkestävä juomakuppi suojaa korkkia ja yläosan metallirakenteita. 
 
Tilavuus: 1,0L. Kokonaiskorkeus: 300 mm. Halkaisija: 110 mm. Täyttöaukon halkaisija: 41 mm. Paino: 870 g.  
 
Sisäpuolen koko metallirakenne laadukasta 18/8 ruostumatonta terästä, josta ei liukene juomaan haitallisia aineita. Ulkopinta rikkoutumatonta muovia. 5v materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Tuotekoodi: VA-9810P

Toimitetaan pahvisessa Isosteel-lahjapakkauksessa.   

Isosteelin upeasti viimeistellyt tuotteet soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön niin luonnossa kuin kaupungissakin, sekä vaativille harrastajille että ammattilaisillekin.  
 
Kaikissa Isosteeleissä on käytetty parasta 18/8 ruostumatonta terästä ja kaikki mallit on iskunkestäviä. Termosmalleissa hyvä eristävyys varmistaa juoman säilymisen kuumana tai kylmänä pitkään tai ruuan pysymisen tuoreena. 
Valikoimassa on innovatiivisia ja trendikkäitä, todella pitkäikäisiä tuotteita jokaiseen käyttötarkoitukseen. Tipaton, patentoitu ja rekisteröity QuickStop® 
painonappikorkki on yksi Isosteel Deutschland GmbH:n tunnetuimpia innovaatioita. 
Kaikilla Isosteel tuotteilla on 5 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.