Jaa Facebookissa

Info

Espoossa toimiva kotimainen OUTDOORPOINT.com Oy Ltd on erikoistunut laadukkaiden urheilu- ja ulkoilutarvikkeiden ja  -varusteiden maahantuontiin, jälleenmyyntiin sekä vuokraukseen ja koulutukseen. Vahvuuksiamme ovat kattava tuotevalikoima, kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitukset. 

Maahantuontimme tuotemerkkejä (products of our distribution / import) ovat muun muassa: AHD, Atan, Bike Athletic, Core Kites, Dry Fashion, F-One Kites, Lokahi Boards, Manera, Meyer-Sports, Ocean Glasses, Oproshield, Russell Athletic, Select-Hydrofoils, Simmer Style,  ja Xenith.

Valikoimastamme löytyy runsaasti tuotemerkkejä Suomesta, Euroopasta ja USA:sta. Näin löydät helposti kauttamme sopivat ja laadukkaat tuotteet sekä harrastuksiin että vapaa-aikaan ja työhön.  

Laajan asiakaskuntamme ansiosta pystymme ylläpitämään suurta varastoa, minkä ansiosta toimitukset ovat nopeita ja varmoja. Toimitamme tilauksia viikon jokaisena arkipäivänä. 

Maksaminen uudenaikaisessa verkkokaupassa on helppoa ja turvallista. Verkkosivuston toiminnot ovat asiakasystävällisiä ja selkeitä; esimerkiksi ostoskori on yhdellä välilehdellä monisivuisten välilehtien sijasta. Maksutapoina ovat yleisimmät verkkopankit, luottokortit, ennakkomaksu, Collector sekä PayPal.


Tervetuloa ostoksille OUTDOORPOINT.com verkkokauppaan!


Yritys- ja seuramyynti:
seuramyynti@outdoorpoint.com

Ystävällisin terveisin
OUTDOORPOINT.com -tiimi