Jaa Facebookissa

CT Climbing Snow Flex Automatic 10-piikkiset jääraudat, 2020-2021

CT Climbing Snow Flex Automatic 10-piikkiset jääraudat, 2020-2021.

Tilapäisesti loppu

Ilmoittakaa minulle, kun tuotetta on taas varastossa

sulje

Snow Flex Automatic jääraudat
10-piikkiset hiihtovaellukseen

10 piikkiset alumiiniset ja erittäin kevyet Dual-point jääraudat hiihtovaellukseen ja lumella liikkumiseen. Etuosan muotoilu tarjoaa erinomaisen pidon kaikenlaisilla lumityypeillä. Snow Flex on suunniteltu nimenomaan sopimaan yhteen lukuisten erilaisten hiihtovaellusjalkineiden kanssa. 
 
Valmistettu anodisoidusta kevytalumiinista ja etupiikeissä poikkeuksellisen suuri lumeen koskettava pinta-ala tuo varmuutta ja pitoa. Neljä alaspäin osoittavaa piikkiä tuovat lisäpitoa alarinteeseen liikuttaessa. Keskitanko on joustava, joka mahdollistaa käytön myös sellaisten kenkien kanssa missä pohja ei ole jäykkä. Toimitetaan valmiiksi kasattuna pohjissa pehmeät Antibotts lumentartuntaestot. 
 
Saatavissa kolme versiota: 
-Snow Flex Classic (2I864CZZBWCTSTD). 490 g per pari. Takaosassa ja edessä kulutusta ja pakkasta kestävät polymeerisiteet, jotka soveltuvat kaikenlaisille jalkineille, myös niille joissa ei ole sideulokkeita. 
-Snow Flex Semi-Automatic (2I865CZZCACTSTD). 590 g per pari. Edessä kulutusta ja pakkasta kestävä polymeeriside. Takaside suunniteltu yhteensopivaksi kaikkien kenkien kanssa, joiden kannassa on sideuloke.  
-Snow Flex Automatic (2I866CZZBVCTSTD). 590 g per pari. Edessä teräksinen kärkirauta kengille joissa sideuloke edessä. Takaside suunniteltu yhteensopivaksi kaikkien kenkien kanssa, joiden kannassa on sideuloke.  
 
Soveltuu EU 36-46 jalkineille. Pikasäädettävä pituusvalinta. Kantakappale takapidikkeillä, jotka pitävät jalkineen paikoillaan myös pienempien kenkien kanssa käytettäessä. CE EN893, UIAA. Maksimielinikä rajoittamaton. Materiaali. ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Valmistusmaa Italia. Canvaspussi kuljetusta ja varastointia varten sisältyy toimitukseen. 
 
Lista saatavilla olevista lisävarusteista ja varaosista käyttöohjeissa.ESITE / BROCHURE
https://extranet.vandernet.com/extranet/GetReport.action?reportFormat=0&product=2I866CZZBVCTSTD

INSTRUCTION MANUAL
https://extranet.vandernet.com/extranet/GetOriginalFile.action?product=2I866CZZBVCTSTD&fileId=1