Jaa Facebookissa

CT Climbing Ice Classic jääraudat 12-piikkiset, 2020-2021

Ice Classic jääraudat 12-piikkiset vuoristokiipeily ja jäät.

Hinta: 109,95 €

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää

Ice Classic jääraudat
12-piikkiset vuoristokiipeily ja jäät.

12 piikkiset Dual-point jääraudat klassiseen vuorikiipeilyyn ja jäätikkövaellukseen. Tekninen muoto mahdollistaa tehokkaan toiminnan myös mixedkiipeilyssä. 
 
Valmistettu muotoon prässätystä teräksestä. Etuosa muotoiltu parantamaan etenemistehokkuutta rinteessä liikuttaessa. Toimitetaan valmiiksi kasattuna pohjissa pehmeät Antibotts lumentartuntaestot. 
 
Saatavissa kolme versiota: 
-Ice Classic (3I882AVQBYCTSTD). 980 g per pari. Takaosassa ja edessä kulutusta ja pakkasta kestävät muovisiteet, jotka soveltuvat kaikenlaisille jalkineille, myös niille joissa ei ole sideulokkeita. 
-Ice Semi-Automatic (3I883AVQBXCTSTD). 1030 g per pari. Edessä kulutusta ja pakkasta kestävä muoviside. Takaside suunniteltu yhteensopivaksi kaikkien kenkien kanssa, joiden kannassa on sideuloke.  
-Ice Automatic (3I884AVQBXCTSTD). 1038 g per pari. Edessä teräksinen kärkirauta kengille joissa sideuloke edessä. Takaside suunniteltu yhteensopivaksi kaikkien kenkien kanssa, joiden kannassa on sideuloke.  
 
Soveltuu jalkineille 36-46. CE EN893, UIAA. Maksimielinikä rajoittamaton. Materiaali. ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Valmistusmaa Italia. Canvaspussi kuljetusta ja varastointia varten sisältyy toimitukseen. 
 

Lista saatavilla olevista lisävarusteista ja varaosista käyttöohjeissa:

https://extranet.vandernet.com/extranet/GetOriginalFile.action?product=3I882AVQBYCTSTD&fileId=1