Jaa Facebookissa

Camelbak UnBottle 2L -juomasäiliö

Camelbak UnBottle 2L -juomasäiliö

Tilapäisesti loppu

Ilmoittakaa minulle, kun tuotetta on taas varastossa

sulje

Camelbag Unbottle 2L Grey/Sea
Juomasäiliö kaikille repuille

Nerokas ja helppo tapa lisätä täydellinen 2-3+h nesteytysratkaisu mihin tahansa reppuun.  

Yksi mallistomme suosituimpia tuotteita. Soveltuu kaikkeen käyttöön, kaikkiin lajeihin ja harrastuksiin, myös vesiurheiluun: voidaan kiinnittää pelastusliiviin tai kajakin kanteen. Integroidut heijastimet.

Antidotte 2L juomasäiliöllä on 10vuoden takuu. Sijoitettuna täysin eristettyyn kuoreen se pitää juoman viileänä tuntikausia.  
PureFlow juomaletku on varustettu Ergo HydroLock venttiilillä ja Big Bite Valve suukappaleella.
 
- Paino ilman säiliötä 370g, täydellä säiliöllä 3,37kg.
- Valmistettu kevyestä, kulutuskestävästä materiaalista.
- Lenkki josta UnBottle voidaan ripustaa ylösalaisin
  kuivamaan pesun ja huuhtelun jälkeen.

Kangasmateriaalit:
Pack Body: 420D Nylon; 150D Poly.
Micro Ripstop; 600D Poly. 

Tuotekoodi: 61614

Juomasäiliössä Antidote Air Light -täyttöaukko. Integroidut sangat, jotka levittämällä säiliö kuivuu ja tuulettuu helposti. Pikairroitettava juomasäiliö.Amerikkalainen CamelBak on maailman johtava juomaratkaisujen tarjoaja, alkuperäisvalmistaja joka on kehittänyt kädet vapaana -nesteytyksen. Juomarepun ja juomasäiliön synonyymi maailmalla on CamelBak.  
Yrityksen tuotteet on laajalti patentoituja ja nerokas Big Bite Valve suukappale on alansa tunnetuin tuotekehityksen tulos. Perustettu vuonna 1989 Kaliforniassa USAssa.  
CamelBakin filosofiaan kuuluu parantaa nykyisiä ja kehittää edelleen uusia ratkaisuja jotta ihmiset joisivat enemmän vettä ja parantaisivat suorituskykyään. Jotta mahdottomista haasteista tulisi mahdollisia. 
CamelBak on ainoa veden mukana kuljettamiseen tuotteita tarjoava valmistaja jolla on tarjonnassa koko kategoria laidasta laitaan: Juomapullot, juoma-asut, juomapullovyöt, juomavyöt, juomareput, juomasäiliöt, vedenpuhdistimet ja tarvikkeet, soveltuen urheilukäytöstä retkeilyyn, matkustukseen ja terveellisiin elämäntapohin.