Jaa Facebookissa

Beal Joker UC 9,1mm 80m sininen Dry Cover 2020-2021

Beal Joker UC 9,1mm 80m sininen Dry Cover.

Hinta: 315,00 €

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää

Joker UC 9,1mm 80m sininen
Dry Cover

Joker on tarkoitettu aktiivikiipeilijän käyttöön. Halkaisijaltaan 9,1 mm köysi painaa 52 g /m ja on tarkoitettu single (1), double (1/2), twin (00) -köydeksi, joka on erittäin nopea ja notkea käsitellä. Köysi on osa Beal Intense -mallistoa, jonka tuotteet on suunnattu vaativaan sport,- ja vuorikiipeilyyn. Ohuen ympärysmitan ansiosta köyden käsiteltävyys on huippuluokkaa, mutta se vaatii käyttäjältä paljon kokemusta muun muassa varmistustilanteessa. Dry Cover käsitelty köysi toimii hyvin märissä ja kylmissä olosuhteissa. Köysi on valmistettu Unicore menetelmällä, jossa mantteli ja ydin pysyvät yhteen kiinnittyneinä, vaikka mantteli vaurioituisi.  
 
Tekniset tiedot (1)/(1/2)/(00): 
Maksimi iskuenergia 1,77 putoamiskertoimella: 8,2 kN/6 kN/9,5 kN 
Pudotusten kesto: Beal takuu: 5/20/>25 
Jousto ensimmäisellä pudotuksella: 35 %  
Staattinen venymä 80kg massalla: 9,2 %  
Manttelin liukuma: 0 % 
CE EN 892 
maksimielinikä: 15 vuotta (=5 vuotta varastointia + 10 vuotta käyttöä)  
 
Active-köydet  
 
INTENSIVE-köydet on suunniteltu vaativaan vuori,- ja sportkiipeilyyn. Manttelin jokainen säie on DRY COVER -käsitelty, mikä tekee köydestä kestävämmän, kosteutta hylkivän ja notkean, samalla säilyttäen keveyden.  
Kaikki köydet valmistetaan THERMO FLUID -prosessia hyödyntäen, mikä tekee köydestä kompaktimman ja helpommin käsiteltävän.  
Hyödyt:  
- Pölyn- ja kosteuden kestävä  
- Erittäin alhainen veden imevyys  
 
Dry Cover
Kemiallinen käsittely jossa manttelin jokainen yksittäinen säie käsitellään ennen köyden valmistusta. Käsittely tekee köyden vettä hylkiväksi ja kulutusta kestäväksi, ja käsittely polymeroidaan korkeissa lämpötiloissa. Polymerointiprosessi yhdistettynä säikeiden yksittäin päällystämiseen lisää käsittelyn kestoaikaa.  
Käsittelyn ansiosta köysi kestää paremmin hiertymistä, toistuvia putoamisia, kuumuutta, pölyä ja kosteutta sekä yleisesti käyttöä.  
 
DRY COVER -käsitelty köysi:  
- Kestää paremmin pölyä ja kosteutta  
- Kestää paremmin kulutusta  
- Säilyttää notkeutensa varmistuslaitteissa 
 
Unicore
Prosessi joka sitoo manttelin ytimeen vaikuttamatta köyden käsiteltävyyteen. Jos mantteli on revennyt tai siinä on viiltoja, ydin ja manttelin pysyvät yhteen kiinnittyneinä. Kun tavallisen köyden mantteli menee rikki kulmaa vasten hiertymällä - mitä voi tapahtua kalliokiipeilyssä - mantteli liukuu ja kerääntyy muutaman metrin pituudelta. Tämän alueen ylittämisestä tulee mahdotonta, oli kyseessä nouseminen tai laskeutuminen. Unicore köydessä tätä ei tapahdu.

Broshure / Kuvasto
https://extranet.vandernet.com/extranet/GetReport.action?reportFormat=0&product=BC091J.80.B